مشاوره آنلاین با وکیل

  • خانه
  • مشاوره آنلاین با وکیل

مشاوره آنلاین با وکیل

مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟


پیش از آنکه به معرفی مشاور حقوقی آنلاین بپردازیم و از مزایای این روش بخواهیم صحبت کنیم، بهتر است که تعریفی از مشاور حقوقی داشته باشیم. منظور از مشاور حقوقی شخصی است که در زمینه حقوقی متخصص می باشد و می تواند  با ارائه راهکارهای حقوقی مناسب به مراجعه کنندگان خود کمک نمایند و راه آن ها را هموار سازد. مشاوران حقوقی به افراد راهکارهایی ارائه می دهند که بتوانند به صورت عملی این راهکارها را اجرا کنند.

مشاوره حقوقی به صورت تلفنی
مشاوره حقوقی به صورت آنلاین
مشاوره حقوقی به صورت حضوری
مشاور حقوقی آنلاین توسط چه کسی ارائه می شود
به ارائه خدمات حقوقی در بستر اینترنت و از طریق اپلیکیشن ها و وب سایت ها مشاوره حقوقی آنلاین می گویند. امروزه استفاده از اپلیکیشن ها بسیار رواج یافته است و مردم به منظور رفع خیلی از مشکلات خود از آن ها استفاده می کنند. به همین دلیل خدمات حقوقی نیز به شکل آنلاین هم ارائه می شود که از آن به عنوان مشاوره حقوقی آنلاین یاد می کنند.

 

گرفت مشاوره حقوقی آنلاین فوری در ارومیه چگونه است؟

این روش از محبوبیت خاصی برخوردار است، زیرا افراد می توانند بدون صرف وقت و انرژی زیاد و با صرفه جویی در هزینه ها بهترین خدمات ممکن را دریافت کنند و به حل مشکلات خود بپردازند. تمامی اشخاص می توانند از مشاوره حقوقی آنلاین فوری و به صورت 24 ساعته بهره مند شوند.

مشاوره حقوقی آنلاین در چه زمینه ای است


لازم به ذکر است که خدمات مشاوره حقوقی آنلاین فوری در زمینه های مختلفی ارائه می شود که از جمله آن ها می توان به مشاوره حقوقی کیفری، مشاوره حقوقی خانواده، مشاوره حقوقی ملک و املاک، مشاوره حقوقی چک و ... اشاره نمود.

تفاوت وکالت با مشاوره حقوقی آنلاین


وکالت کاملا با مشاوره حقوقی آنلاین متفاوت است. در واقع یک وکیل می تواند که پرونده حقوقی شخص را در دادگاه و محاکم قضایی دنبال نماید و از او دفاع کند و به عبارتی مدافع حقوق اش باشد. در صورتی که یک مشاور حقوقی نمی تواند در مراجع قضایی حضور یابد و از شخص دفاع کند. بلکه تنها می تواند با بررسی نمودن وضعیت پرونده و شرایط فرد با توجه به قوانین و مقررات بهترین راهکارها و مشاوره ها را ارائه دهد. این توصیه ها و خدمات مشاوره ای می تواند به صورت مشاوره حقوقی آنلاین رایگان نیز باشد.

هزینه مشاوره حقوقی آنلاین


مشاور حقوقی آنلاین شبانه روزی به صورت تمام وقت در دسترس اشخاص قرار دارد و می توانند با برقراری ارتباط با آن ها از خدمات بی نظیر حقوقی که ارائه می دهند استفاده نمایند. اما این موضوع به معنی آن نیست که این مشاورین دارای تخصص و تجربه کافی نیستند و خدمات حقوقی را با قیمت کم ارائه می هند. به عبارتی می توان گفت که میزان دستمزد مشاوران حقوقی آنلاین و حضوری کاملا یکسان است و هر دوی این مشاوران خدمات بسیار با کیفیتی را ارائه می دهند.

البته مشاوره حقوقی آنلاین علی رقم هزینه مناسبی که دارد دارای مزایایی نیز می باشد. به طوری که افراد ضمن استفاده از خدمات مشاوره حقوقی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن به مشاور دسترسی داشته باشند و به رفع مشکل خود بپردازند.

استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین فوری دارای چه مزایایی است؟


بهره مندی از مشاور حقوقی آنلاین فوری دارای مزایای بسیاری است که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • دسترسی در کوتاه ترین زمان به مشاور حقوقی آنلاین
  • صرفه جویی در زمان با توجه حذف رفت و آمد به دفاتر مشاوران
  • کاهش هزینه ها به دلیل حذف برخی از هزینه های جانبی و اضافی
  • امکان بهره مندی از خدمات مشاوره در هر مکان و زمانی به صورت تمام وقت
  • قابلیت ارسال مدارک، متن، صدا، فیلم و... و همچنین امکان ذخیره سازی این موارد به منظور بررسی و کنترل مجدد
  • امکان مشاهده میزان رضایت و نظرات سایر کاربران در خصوص خدمات ارائه شده توسط وب سایت حقوقی مورد نظر
  • چرا باید از خدمات مشاوره آنلاین استفاده کنیم
  • همانطور که می دانید مشاوره حقوقی تلفنی اکثر در ساعت اداری صورت می گیرد و شما اگر سوالی داشته باشد و برای مثال ساعت 11 شب است و کارتان فوری است، و هیچ وکیلی تلفنی پاسخگوی نمی باشد، می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین آریا دادیار استفاده کنید که با این قابلیت شما هر ساعت از شبانه روز می توانید مشاور دریافت کنید و به پاسخ سوال های خود برسید.

یک مشاوره حقوقی به عبارت دیگر مشاور حقوقی باید به صورت کامل به تمامی قوانین و اصول حقوقی تسلط داشته باشد و دفتر مشاوره حقوقی کلیه امور حقوقی مربوط به سازمان یا شرکتها باید به انعقاد قراردادهای داخلی و خارجی ، مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های مربوط به دادگاه ها را تسلط داشته باشد و بتواند انواع لایحه و دادخواست و رای ها را تحلیل و به موکل توضیح بدهد.

داشتن اطلاعات حقوقی در زمینه‌های مختلف برای عموم جامعه می‌تواند تا حدودی کاربرد داشته باشد و از این حیث اگر افرادی در یک سری از موضوعات، اطلاعات حقوقی آن‌ها در سطح قابل قبولی قرار داشته باشد، مزایای متنوعی برای آن‌ها در پی خواهد داشت.

کارایی برخورداری از دانش حقوقی، زمانی نمود پیدا می‌کند که افراد در زندگی خود دچار مشکل شده باشند و بخواهند از راه قانونی آن را حل و فصل کنند. در این زمینه می‌توان گفت که بین اشخاصی با معلومات حقوقی کافی با افرادی که اطلاعات حقوقی زیادی ندارند، تفاوت وجود دارد. 

بهره‌مندی از اطلاعات حقوقی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که یکی از مهم ترین آن، استفاده از مشاوره حقوقی است. مشاوره حقوقی در واقع روشی است که متقاضیان می‌توانند به بهترین شکل ممکن به اطلاعات مورد نیاز در مورد مسئله به وجود آمده برسند و مشکل خود را به راحتی حل و فصل نمایند. استفاده از مشاوره حقوقی، محدود به زمان خاصی نیست و افراد متقاضی می‌توانند از ارائه مشاوره حقوقدانان مجرب استفاده کنند. 

ارائه مشاوره حقوقی در اغلب مواقع، توسط وکلا دادگستری انجام می‌شود و قانونا افرادی می‌توانند در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت داشته باشند که دارای مجوز قانونی باشند. در واقع ارائه مشاوره حقوقی به اشخاص مختلف بدون داشتن مجوز قانونی، تخلف محسوب می‌شود. مشاوره حقوقی در خصوص موضوعات گوناگونی انجام می‌شود و محدودیت خاصی در این زمینه وجود ندارد. 

فردی که به اشخاص مختلف مشاوره حقوقی می‌دهد، باید از دانش حقوقی کافی برخوردار بوده تا بتواند متقاضیان را به درستی راهنمایی کند. از این حیث، وکلا دادگستری در عین حال که به امر وکالت می‌پردازند، در زمینه مشاوره حقوقی نیز فعالیت دارند. لازم به ذکر است که وکیل برای ارائه مشاوره حقوقی باید این توانایی را داشته باشد که وظایف مربوط به یک مشاور را نیز انجام دهد. 

گفتنی است که تنها وکیل دادگستری صلاحیت لازم برای ارائه مشاوره حقوقی را ندارد و سایر حقوقدانان نیز می‌توانند در صورتی که مجوز قانونی در این زمینه داشته باشند، مشاوره حقوقی به افراد مختلف بدهند. نکته بسیار مهم در مورد مشاوره حقوقی این است که در زمان مشاوره نباید اطلاعات نادرست به متقاضی ارائه شود که این موضوع زمینه بروز مشکلات فراوان نیز خواهد شد. 

تصور کنید که فردی قصد دارد از همسر خود طلاق بگیرد اما با روش قانونی آن آشنا نیست و یا این که علیه او جرمی رخ داده و قصد دارد از اقدام به طرح شکایت کیفری کند. در این شرایط باید به وکیل دادگستری مراجعه نمود یا از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کرد.

مشاوره حقوقی بنیاد وکلا با شرایط مناسب از لحاظ کیفیت و هزینه در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و رضایت کاربران از استفاده این نوع خدمات در سطح قابل قبولی قرار دارد. 

چرا باید مشاوره حقوقی بگیریم؟


یکی از سوالاتی که در این زمینه مطرح می‌شود، آن است که چرا باید از مشاوره حقوقی استفاده کرد؟ دلایل بهره مندی از مشاوره حقوقی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید اذعان داشت که استفاده از مشاوره حقوقی باعث افزایش سطح معلومات حقوقی می‌شود و از این حیث اگر با مشکل حقوقی مواجه شدید، می‌توانید آن را شخصا حل و فصل کنید. 

عموما زمانی موکلین از مشاوره حقوقی استفاده می‌کنند که در ارتباط با موضوعی دچار مشکل شده و قصد داشته باشند آن را از طریق قانونی حل و فصل کنند. در این صورت متقاضیان با دریافت مشاوره حقوقی این امکان را دارند که مسائل به وجود آمده را با شرایط مناسب حل کنند. 

افراد زیادی توانستند که مشکلات خود را به صورت قانونی و از طریق مشاوره حقوقی حل و فصل کنند و در این صورت دیگر نیازی به داشتن وکیل نیست. البته استفاده از مشاوره حقوقی و وکیل هرکدام دارای مزایا خاصی هستند و این موضوع بسته به نظر موکل داد که از مشاوره حقوقی استفاده نماید یا اقدام به انعقاد قرارداد وکالت با وکیل دادگستری نماید. 

استفاده از مشاوره حقوقی را نباید صرفا به دورانی محدود کرد که موکلین در خصوص مسائل مطرح شده دچار مشکل شده باشند. در واقع بهره‌مندی از مشاوره حقوقی را باید به طور کلی از دیدگاه بالا بردن سطح معلومات و دانش حقوقی نگاه کرد.

در هر صورت، مشاوره حقوقی به عنوان روشی موثر در برطرف کردن مشکلات و مسائل حقوقی به شمار می‌رود و به دلیل آن که این خدمات عموما از جانب وکلا دادگستری انجام می‌شود، متقاضیان باید از بابت کیفیت اطلاعات ارائه شده اطمینان کافی داشته باشند. 

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی یا وکیل دادگستری؟


ایجاد مشکلات حقوقی زمینه مراجعه به وکیل دادگستری برای منعقد کردن قرارداد وکالت یا استفاده از مشاوره حقوقی را فراهم می‌کند. یک وکیل دادگستری، علاوه بر داشتن فعالیت در حوزه وکالت، به لحاظ قانونی می‌تواند در خصوص دریافت مشاوره حقوقی نیز فعالیت داشته باشد. 

در ارتباط با این موضوع که وکیل دادگستری بهتر است یا مشاوره حقوقی، باید گفت که هر یک از آن‌ها برای موکلین مزایا خاص خود را دارند. مشاوره حقوقی و وکالت در دعاوی، در بخش‌هایی برای متقاضیان کارایی دارد و به صورت مطلق نمی‌توان گفت که مشاوره حقوقی یا وکیل دادگستری برای پرونده‌های مختلف کاربرد دارد. 

سوالات متداول

  • چرا مشاور حقوقی نیاز داریم؟

    مشاور حقوقی یک سری وظایف مختلف و متعددی دارد، به این معنا که بایستی اطلاعات حقوقی و کیفری و قراردادی در اختیار افراد قرار دهد و به قوانین موجود و ماقبل احاطه و تسلط کافی داشته باشد و با همین اطلاعات حقوقی افراد کمک کند.

  • مشاوره حقوقی چه کمکی می کند؟

    امروزه با توجه بر گسترش و پیشرفت علم و اینکه همه چیز به صورت آنلاین و مجازی پیش می رود، تقریبا همه کارها را می توان با استفاده از تلفن همراه و یا ثابت انجام داد.